Заграй, скрипалю!

Заграй, скрипалю, на струні душі,
Яка іще єдина не зірвалась...
І в музику усі мої вірші
Ти заплети. Щоб я ще сподівалась
На теплу вЕсну, на людське добро,
На право просто в цьому світі жити.
На силу, щоб нести своє тавро,
Поставлене на серце моє світом.
Заграй, скрипалю, музику  мене,
Нехай відлунням радість відгукнеться...
Хай буде світло, біль нехай мине...
Заграй, скрипалю, музику для серця!
2018, березень, Ілюстрація із мережі


Рецензии