26

Я люблю тебе
Та я не можу це тобі сказати
Я люблю тебе
Все рве в середині, так хочеться кричати

Лиш тебе одну
Зітру підошви та до тебе дойду
Зустрічатися
Із твоім поглядом моїм очам так солодко

Я помру один
Бо якщо скажу невідомо що там далі буде
А раптом й ти як я
І ми один одного в щент погубим

АК47


Рецензии