Катрены. 21-22

                21


Not trusting in True, the Law and Justice,
Not supposing Being of Abstraction,
It will be a pity to leave this world,
It will be difficult to leave a body.


Не веря в Истину, Закон и Справедливость,
Не допуская Бытия Абстракций,
Будет жалко этот мир покинуть,
Будет трудно с телом расставаться.
               

               
                22


Even knowledgeons – the knowledge quantums
with zero energy will be discovered.
From them New Logos, the law, the Program
and Creation of Genius will arise.


Открыты будут даже ноулиджоны –
Кванты знанья с нулевой энергией.
Из них возникнут Логос Новый,
Закон, Программа и Творенье Гениев.


Рецензии