Св танок

Сир та кава — ранковий сніданок.
За вікном бачу неба блакить.
Зустрічаю весняний світанок —
Вірус щастя хочу підхопить.

Що там далі, ніхто не знає:
Світ шалений так стрімко летить.
Але поки світанок палає,
Маю в серці надію — жить!

26.03.21


Рецензии