Зав рюха черешнева

Завірюха черешнева,
Черешнева заметіль,
Сиплеться вона не з неба,
А із дерева, що тин
Стовбуром своїм тримає
Міцно вже багато літ.
Облітає, облітає
Із черешні білий цвіт.
Молоді зелені трави
Устеляє ним вона.
Вишиває, вишиває
Срібним бісером весна.
2019 р.


Рецензии