Гарне, гарне янголятко

Гарне, гарне янголятко,
Душу полонить.
Але воно вже не малятко,
А дівчина яка вже хоче жить,
Не так, як янголятко,
А як доросла жінка.

Її дорослішає стан,
Але краса не стухає.
Спостерігаючи за нею на серці пожар,
Полум'я якого не погасає.

Ця дівчина багато сердець чоловічих накраде,
Але її ніхто за це не посаде,
Тому що вона сама саджає,
Але за те, коли порядку немає.

Вона сторожа порядку,
З ранку робить зарядку,
Тому виглядає яскраво,
Та добре знає кримінальне право.

Її не потрібно боятись краси,
Коли по закону живеш ти.
А так можна нею милуватись,
Просто краще із законом не гратись.


Рецензии