Тарасу з Бовтышкы

Розидрався прапор, як стари рытузы.
В поли на Донбасси, Грыцька голопуза.
...Чому-б  тому Грыцю, жинку нэ кохаты.
Та родючэ полэ дома нэ ораты.
...Жиночька Забава на тэбэ чикае.
В самоти сумуе, та сльозу роняе.
...Ты-ж загынэш дурню биля тОго стягу.
Сдурэный гадюкой, споеный бодягой.
...Бо в твоЕму вийську, пидар воевода.
С зАмахом арийським, розьеднав народы.
...Дэ такэ хто бачив, щобы пидарасы.
Так або як начэ. видроджалы расы.
...С жАдибной нагоды, з вороватой сукой.
Йосыпу с Тарасом, мозок взявся дрюкать.
...Розчахнулы прапор, витры та нэзгоды.
Та до влады понализлы, всиляки уроды.
...Сталы бытысь за свободу, вид хлиба та сала.
Мабуть с сукой в Бундэсвэри, у двох витчмокталы.
...Розчвхнувся навпил прапор, рэпнула крайина.
Нэ за дидька з цапом зараз, сыльни войи гынуть.
...Балакучи лыходийи, дилять зэмли, владу.
Кошты хапають як свыни, дорвавшись до Рады.
...На дрибнисэнькы шматочкы, роздеруть крайину.
ТрымАйсь нэнько Украйино, з пидарамы сгынэш.
...Бо у Ради сталась зрада, супроты народу.
Ты-ж Тарасу на Донбасси, гынеш за свободу...


Рецензии