Лист друзям у потойбiчча

Що  сховались  від  мене
В  безпросвітній  імлі?
Без  вас  мушу,  о  нене,
Топтать  стежки  землі.

Зрозумів  я,  незрадні,
Лиш  тепер  до  пуття;
Ви  завжди  були  здатні
Мене  повнить  життям.

То  ж,  віднині  у  душу
Думка  йде  повсякчас,
Що  тепер  я  вже  мушу
Жить  за  себе  й  за  вас.


Рецензии