Табуном летять роки...

Табуном летять роки –
Норовливі коні.
Так втомивсь від самоти;
Все, як на долоні...

Від дитинства до тепер –
Наче крок єдиний.
І дивлюсь частіше вверх;
Морозець по спині.

Зупиніться, не біжіть,
Дайте ще пожити;
І води – ту щастя мить –
Трохи хоч попити.

Тарас Тимошенко
26.03.2021


Рецензии