Христа благодать

Великая радість в житті моїм є,
Я хочу про диво вам всім розказать -
Христос поселився  у серце моє,
І в ньому панує Його благодать.

Покаялась щиро, мене Він простив,
Хоч доля у мене була нелегка,
Але Він таку як я є полюбив,
І Кров'ю Святою омив від гріха,

В обійми Свої Він з любов'ю прийняв,
Тепер я Його стала вірна дочка,
І в книгу життя Він мене записав,
Дорога до неба тепер не тяжка;

Блаженний, хто з Богом до раю іде,
Він завжди утішить, від зла захистить,
Щасливий, кого рука Божа веде,
З Ним будемо завжди у вічності жить!

       20.12.2017р.


Рецензии