Катрены. 9-12

9.

Everyone will be amazed by power of abstraction,
and  by life of the universe conceiving as light.
And ideas will be soon embodied,
And reality will appear in another's far dream.


И изумят могущество абстракций
И жизнь вселенной, мыслящей как свет.
И будут мысли скоро воплощаться,
И явь окажется в чужом далёком сне.


10.

In Orion Thoth and Pythagoras
Have stiffened by many forms on sides.
Matter has gone by  fire
to burst by the new world.


На Орионе Тот и Пифагор
Застыли иноформами на гранях.
Материя же изошла огнём,
чтоб новым миром по-иному грянуть.

11.

Experiment  was happened unsuccessful,
the Black hole will appear as Evil
who will absorb all more, further,
its era will establish till New Explosion.


Эксперимент бывает неудачен,
Злом восстанет Чёрная дыра
И будет поглощать всё больше, дальше,
До Взрыва Нового пока её пора.


12.

Where is the Universe Beauty, where is
an All-seeing eye to search Harmony?
In fact the instant contains us in each quantum,
And we contain all Unity in many respects.

Где Красота вселенская, где глаз
Всевидящий в развитии Гармоний?
Ведь в каждом кванте миг содержит нас,
И мы содержим всё Одно во многом.


Рецензии