заводной трамвайчик

                пам`яти Ігоря Георгійовича Кирющенка

добегает мальчик
да на самый крайчик
ждёт на остановке
заводной трамвайчик
 
лес зелёный долгий
заводные волки
золотые шишки
добегай мальчишка
 
заводной трамвайчик
дальше дальше дальше

там где даль играет
маем краем раем




переспів:



добіга хлопчисько
за тонкий крайчисько
іграшка трамвайчик
на зупинці-виспі
 
ліс зелений довгий
іграшкові вовки
різдвяні зайчиська
добігай хлопчисько

де все далі й далі
колії зі сталі

де трамвайчик грає
краєм гаєм раєм


Рецензии