Пра простае складана не скажу...

***
Пра простае складана не скажу
І нават не скажу алегарычна.
На кожны дзень мой з радасцю гляджу
І пражываю Божы дзень лірычна.

Памру, і ўсё! З сабой не забяру
Ні весні сад мой, сонцам залачоны,
Ні сосны пад гарою, ні гару,
Ні выраяў гусіных перазвоны.

25. 03. 2021 г.


Рецензии