Колы в зубках но вуv свыsi,

То но j ламаj зе пірашкі

Мы тут забылы 100 пыньків ш.
Бо вvэ ув іх а ныц ны j в мысц.
Но шо ты каvыш тут Корівц!
Да я ш а во шэ jіла б сіньць.

Ну, е зыма. Но sэ v высна,
Шоб но і 3скаты слывкы.
І вот сходылы мы в корчі
І памыдорок вам на ніч.

А шо ты хоч ля німць зрабіць.
Да веть воны спокіjны скрізь.
Онь заплаців ш ля Швырк Дзініс.
Бо v він Тылюк оно ляЛьвіц.

І в7 канонам вопрікі зь
Міj Тігыр кыдае млынці
Онь даvэ Відьмы 7цы зь Міньськ.
Бо vалко стало чаровнічк.

Сягонь такі сь паjшлі дзінькі вш.
Включаj агонь сваёj любві.
І навкыдаj уш так у7,
Шоп запросылыся ву j ізб.

///...то ек вам ліпш - англійськы Сішк
Чы но ціп як в ліцьвінк Жукы?

...ось я ж іду, дывы, кудысь?
А ты навішчо прэш мні свышч?!


Рецензии