Земля вас вынесет, ах, банды!

Земля дуреет от вібрацый.
Зіма ж с весноё в схватке счас.
А мы ж комуся помагаІм!
Ну-да. А шо. Еш шоколад.

Назад! Война нужна жа падлам.
І негра лупят 100 собак.
А тут дорогы замытае!
І хоть ось с мужам уж рожай.

Но нет. Ны гэто угрожае.
А тэ, шо всюды дракы й дразг.
І всі – под воду! Лбы со лбамы?
Дак харашо! Й арэна гах.

Магнітнэ полэ убывае?
Ага. Во ж зарэ. Завшэ март
Ны увылічуе аварый
І всекых бедый маловат.

То в чом жэ гондэ смачна манка?
А! маніць маны пудсчытаць!
Вот я тобі, дідочок, зарэ
Подам ватінкый на экран!

Толпа! Прыкраснэ назіданне
І дажэ в Волі Дэнь в Бычка?
Ого! Платон у мудрыцах жэ
Фсекда ходыф у супостат.

Но… шо ж ты зробыш. І в 7аргла,
Напэвно, косый ныц ныма.
І будэ влад усё у й владый.
І вовк ны тронэ ны ягня.

...ну, бо й тут лыпа ны нужна
Чы й івый с пара в жых-кых-псак


Рецензии