Так поj vэ, гэх, баран крутоj!

Усё пошло вvэ v  гарно

І снова бродім под луноj.
І звёзды обнімаем.
Бо зном прышов до Коць Козёл
І  всэ старЁ наладыв.

І заработало усё.
І звукозапісь пашэ.
І аv уvарыла гармошк
Чудеснеjшого вальца.

Так шо нам трэба шэ. О-ёj!
Наjівся v кашы з маслом.
І задрымав аv кол дывок,
Шо рэмvуть шось в белсате.

Но так проспаты моvня всё.
Бо шо, ты вvэ j послався?
Ведь спав на кухні онь ту ночк…
Хм! до полудня – з рання.

Чого v ны спалося Тігро?
А! да поjды уф гадыj
Зашлы хоть відіка на смотр:
Аv ніч усю кульгае
З бельтелікомка кляча.
У нас в сылі v прам волокно!
А vосткыj діск ны давныj.

Да j ныдотёпа гэтоj Кось:
Кентавру даj но нравітц!
Міг v пырыкынуты дэсь sось –
І скоросця іначы б.

Да відео-рыдахтор
Шэ v трэ о5 осваjваць.
Здыjмалы v на ломаччэ.
Ны камеры нормальныj.

Такы дела, товарыш
Міj Тіріsук патлатыj.
Звоны, колы шо нада.
Да пуддырvім Светланок:
Поре вовка к собакам.


Рецензии