I йшло Кохання разом з нами

Поміж горами, між степами
Стежина наша пролягла.
І йшло Кохання разом з нами,
Неначе дівчинка мала.

Вона дивилась в наші очі
І вірила у майбуття!
Дитина завжди віри хоче
Заради щастя та життя!

Вона дорослішала з нами,
Гаї лишивши та ліси…
Вкривалась сріблом між ланами,
Геть не втрачаючи краси.

Ми вдвох мудрішали з роками…
Човна життєвої ріки
Тримали міцними руками,
Коханню, мабуть, завдяки.

З одного берега на інший
Стежину кидали не раз.
А час ставав для нас не ліпший,
І все суворішим, наш час.

Воно дивилось в наші очі
Крізь сльози, аж до забуття…
Кохання йти від нас не хоче,
Коли кінчається життя!



23.03.2021 р.


Рецензии