життяiя

добро як сонечко
ласкаве
серденько
з ним   не лукаве...

подружились ми в ту мить
коли любов як ластівка у дім  летить.
щоб щастя радість розбудить.
подарувати насолоду
і побачити гарненьку Світу вроду.
налюбуватись закохатись
і в порядку
на завжди остатись.


Рецензии