Танець любов

Знову танцюю я з тобою,
Ти в ритмі танцю змінилася.
І ось світлою головою
До мене ти нахилилася.

Танцюємо ми: очі в очі,
І серця наші забилися.
Раптом твої сльози дівочі
Вмить по щоках покотилися.

І ось у ту мить я пригадав:
Давно не був поруч з тобою,
Давно тебе я не обіймав
Своєю грубою рукою.

Зараз же все буде без скорбот:
З тобою поруч я вже стою
І немає ніяких турбот,
Тебе як і раніше люблю.


Рецензии