Немае злагоди нiде... УКР

КУДИ ЗЕЛЕНСЬКИЙ ВАС ВЕДЕ?


Дивлюсь, панове, я на вас
В недобрий час, в нелегкий час,
Життя ви вмить перевернули,
А про людину i забули...

Який вас чорт сюди принiс?
Недобрий бiс, нечистий бiс,
Таку краiну розiрвали -
Не люди, просто каннибали...

Немае злагоди нiде -
Куди Зеленський вас веде?
На радiсть вiчним ворогам
Зруйнуйте дiм, зруйнуйте храм...

Та хоч над прiрвою замри,
I схаменись, розплющи очi,
Не друзi поряд, а вори -
Вас обдурили всi охоче...

        20травня 2016р.


Рецензии