Як

Як тобі сказати-без тебе не можу спати.
Мені так хочется тебе обійняти і поцілувати.
Щоночі я бачу сни - вони щастям повні.
Обійму при зустрічі міцно.
Поцілую твої долонi.
Відчую запах, дуже мені знайомий.
Поруч я відчуваю опору. Руку міцну. Плече.
Не знайти мені більше іншого.
Ти єдиний з ким я в теплі.
Відстань нам не перешкода.
Ми витримаємо все, до кінця.
Я сподіваюся, мій милий хлопчина,
Що ти будеш зі мною на всегда.


Рецензии