Такий я на сьогоднi...

Я не такий,як хтось подумав нині,
Невже той паспорт вказує роки?
Хтось загубився вчора в блуканині,
А хтось життя листає сторінки.

Я не такий,мені не стільки літ,
Усім кажу,та я ще молодий.
Я так влюбився в білий світ,
Здається, тут я зовсім не чужий.

Я не такий, я вас люблю щодня,
І,вкотре,нині знов переконався,
Що Україна – це моя рідня,
Ніколи я за славою не гнався.

Я не такий,любов несу  у слові,
Так хочеться вас в музі берегти.
Єднати світ,творити все в любові,
Я так боюсь,боюся самоти.

Я не такий,я не зігнусь від болю,
А муза пре… закоханий навік.
Тобі, Всевишній, дякую за долю,
За пережитий творчий рік.

              12.12.2020.


Рецензии