Нарешт вдома

Березневої пори,
Коли сніг стікав струмками,
Пісня линула згори
Та пташина, що віками
Не змовкає навесні,
Голосно дзвенить-курличе
І здавалося мені -
За собою ніби кличе.

Рідній матінці-землі
Привітання посилають
І лелеки й журавлі
Та шпаки і лебедята.
Подолавши довгий шлях,
Ось нарешті вони вдома,
Їхніх стомлених крилят
Видно дружній легкий помах.

2020 р.


Рецензии