Про любов

Скільки віршів про любов?
Їх мільйони, мабуть...
Та пишу я вірша знов;
Почуттів не краду.

По весні, коли сади
Рясно розквітають,
І птахи летять сюди
Та пісні співають –

То тоді живем і ми
Почуттями тими,
Що дає нам дух весни
І дарує рими.

І палає серце знов,
Та душа співає;
І тепліша в серці кров,
Бо воно кохає.

Тарас Тимошенко
22.03.2021


Рецензии