Ти здiйснюeш вибiр Мить

Ти здійснюєш вибір… Мить…
Кров стукає в скроні… Вік…
Ти слухаєш розум… Шал…
Пора у Дорогу… Даль…

Ти знаєш-не знаєш… Шанс…
Молитви до Неба… Транс…
Благаєш про милість… Ти…
Безсиллям гудуть роки…

Ти цілиш… Нарешті… Суть…
Змиваєш останній бруд…
Мовчиш… Відчуваєш грань…
Й знов потерпаєш від ран…

Ти вдячність береш за роль…
Шукаєш – де є Любов…
Ти прагнеш Небес, Зірок…
Не відаєш – ти вже Бог…

21.03.2021


Рецензии