Ти не пiзнаэш

Ти не пізнаєш її доти,
Поки не спробуєш на дотик,
Поки її гарячий подих
Тебе не спалить. Будеш вкотре
Собі шукати виправдання,
Роками міряти чекання.
І знаєш, так тобі і треба,
Якщо не мріяти про небо,
То будеш мати його друже
Лише відбитком у калюжі.


Рецензии