Розкв тай весною

Розквітай весною, розквітай.
Починай свій день ті з посмішки, починай.
Щастя та кохання щиро всім бажай.
Та захід ті ввечері проводжай.
Хай любов цвіте, що той маків цвіт.
Нехай в серці у кожного розтопиться лід.
Заводи танок, та співай пісень.
Будь щаслива ти кожен, кожен день.


Рецензии