з Днем поезii!

Відчиняє до янголів двері
сила-магія рими та слів.
Вірш - не те, що лише на папері.
Це маяк для твоїх кораблів.

Це вітрило і вітер попутний.
Це прокинувся Бог у душі.
Це як бути тобі чи не бути…
Ти ж бо відповідь знаєш – пиши!


Рецензии