Свобода

Зіткнулись Слово й гріх в двобої,
Волає натовп - "розіпни Життя!"
Що у пітьмі, для нас с тобою,
Явило вічності буття!

Терпіння й хіть, вода й пустеля,
Пізнання Бога й дещиці нема,
Турбує лиш своя оселя,
І тіло для душі - тюрьма!

Хрест. Там в останньому двобої,
Ісусом переможено гріха,
Потік води з Небес - живої,
Туди, пустеля де суха...


Рецензии