Сорочинская ярмарка

Кажуть, що гряде подія,
Мов тріщать сороки.
Всіх сорочинців надія,
Ходять руки в боки.

Приїздить гостей багацько,
Люди в нас хороші,
Стріне їх душа козацька,
Хай готують гроші.

Розважаються дівки -
Музика та танці,               
Вишивають парубки
В білій вишиванці.   

Рукоділля та прикраси,
Закус, медовуха.
Знайдеш сало та ковбаси,
Та свинячі вуха.

Хтось з корови пил змітає -
Рідкісна скотина.
Хай живе та процвітає
Рідна Україна!

Розважаються дівки -
Музика та танці,               
Вишивають парубки
В білій вишиванці.   

Кум до чортиків напився,
Гоголя побачив,
Каже, що  не зупинився,
Навіть з ним пиячив.

З бутля питиму щосили, 
Хочу стріти жінку,
Де чорти їх не носили,
Лесю Українку!

Розважаються дівки -
Музика та танці,               
Вишивають парубки
В білій вишиванці.   

У Сорочинцях великих
Йдуть великі п’янки,
Вже ніхто не в’яже ликом,
Б’ють на щастя склянки.

Ярмарок – оце так свято,
Добре, що до часу,
Понастояли багато
До похмілля квасу.

Розважаються дівки -
Музика та танці,               
Вишивають парубки
В білій вишиванці.   


Рецензии