Рад1ють во1ни туману

Пробилось сонечко крізь хмари, 
Зігріло нас своїм теплом!
Промінь його, під звук гітари,
Вальсує в танці за вікном!

Він тут живе, в моїй квартирі,
Промінчик лагідний весни,
А за вікном, неначе в тирі, 
Гуркочуть постріли війни...

Радіють воїни туману, 
Коли не бачить снайпер ціль.
У відповідь війни дурману
Жене Бог ворога звідсіль!


Останнім часом дуже багато наших воїнів постраждало від пострілів ворожих снайперів ...


Рецензии
Щиро, і духовно вірно! Без Бога нема правди!
Дякую Вам, Едуард!

Ангелина Длинка   23.12.2021 22:14     Заявить о нарушении
На это произведение написано 9 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.