Пробудження

Ще вчора тримались морози,
І сонце холодне було,
Та знову весна на порозі.
В повітрі вже віє тепло,

Тріщать горобці та сороки,
Повсюди скандалять коти,
Співучо гудуть водостоки
І лізуть в щілини вітри…

Але вже вони не холодні.
Я чую в них подих весни.
Немов її ніжні долоні
Торкнулись на серці струни…

І серце моє заспівало,
Побігла по тілу вмить кров,
Погані думки розігнала,
Залишила тільки любов!

                07.03.21(ШАН)


Рецензии