Sakura

Ogrody kwitnacej wisni
W dolinie japonskiej sakury.
Harmonizuja wszystkie zmysly
I tworza perlowe vacuum.

Niebo, ziemia i sakura -
Laczy ich swoim korzeniem.
Mysli inspirujacych aura,
Dotyk sakury jest uzdrowieniem.

Jak swieze krople porannej rosy,
Rozowe bajeczne korytarze .
Kolyszace dlugie sakury  wlosy
Tworza majestetyczne witraze .

TAT 03.16.2021 ( 22.54)


Рецензии