З Днем Народження Лiно Костенко

Шановна коллего, зі святом вітаю!
Здоров"я, наснаги та щастя бажаю!
Даруйте й надалі сердечне тепло,
щоб Вам й Українцям жилося світло!
Щоб Ваша Душа Нас усіх обігріла,
щоб в кожному серці гніздилася Сила!
Щоб Воля буяла степом України
та сяяло Сонце у небі країни!
Римуйте 100 років, пишіть-не сумуйте!
І посмішку в кожному слові даруйте! 

З повагою =GrafBorisfen=19.03.2021


Рецензии