Розмова до тебе творчiсть моя

Мене часто творчість спіткає
Часто ставить доля підніжки
Людей з мого життя забирає
Мені дарує натхнення
Так гірко на душі буває,що здається-всі метелики вмерли
І сонце заходить часто за хмари
Часто творчість дарує мені-свій насуплений настрій
Часто мій настрій як 3 чудо світу
І радість,і сум,а часом і злість
Я часто не можу-сам собі обрати дорогу
Весь час кудись я спішу,то піду закохаюсь у когось
То знову розлюблю і залишусь один
Часто свій-не контролюю я гнів
Коли немає натхнення писати
Коли рутина мене поглинає
І кожен день: Дім-робота-вдома сім’я
Рутина крутиться по колу-немає їй кінця
То знову вона моїм сердцем керує
То мене в собі з голови і до ніг поглинає
Творчість моя-опануй мій характер
Приборкай мене наче бика,щоб кожну годину-ти ловила мої в небо посили
І своїми творчими словами-мене надихала писати вірші


Рецензии