Интеллигент я

Интеллигент я и с женой  не спорю,
К словестным перебранкам не привык,
А, просто,  гордо сидя на заборе,
Ей тычу дули, высунув язык!

***
I don’t argue with my wife in my own defence,
 I'm not used to verbal squabbles like a drunk.
 I just proudly sitting on the wooden high fence,
 Poking finger at her, sticking out my tongue!


Рецензии