Pani Gozdzikowa

Stoi we flakoniku
Pani Gozdzikowa.
Z czubata fryzura dzika
Wyglada na troche szalona.
Aromat ciemnoskorej kobiety
Z talia szczupla jak u Naomi.
Cudowny obraz do winiety
Jak swiezy lyk borjomi.

TAT 16.03.2021 ( 22.16)


Рецензии