А щастя нiжне i лякливе

Даремно щастя не дається.
За нього плата немала!
І доля іноді сміється,
Нас опускаючи до дна.

А потім в спину ще штовхає,
Кричить: "Борися, випливай!
Чого лежиш? Ось щастя поруч!
Бери його! Лови! Хапай!

А щастя ніжне і лякливе.
Його так просто не візьмеш.
Воно бажане і манливе.
Живе лиш там, де є любов без меж.


Рецензии