Дивчатонька мыли

Дівчатонька милі

Королівство моє
рідні диво-дівчатонька милі
Ще недавно на світ
народили з Матусею вас
Щебетала малеча
в квітнику виглядали із лілій
Як вас світ зустрічав
задивлявся з небес волопас

Королівство моє
ще й онука – чотири троянди
Найдорожчий мій скарб
що Господь наділив й вдарував
Я навік Твій боржник
у красунь очі з блиском брильянтів
Піднебесний художник
портрети їх намалював

березень 2021р.


Рецензии