Ач бурелэр

1.Эйтегез мина нигэ бер вакыт кеше
Ялгызлыктан ач бурегэ эйлэнэ?
Анын кузлэрендэ язылган ачы язмыш
Яфа чигеп утэ анын ярты гоморе.
Припев
Без бурелэр!
Ач бурелэр.
2.Бу донья йозендэ бар торле хайваннар
Кешелэр шуларнын козгосе диярсен
Алпр арасында дуслыкны тоймаган
Хэр вакыт тешнергэ бар рвач шакаллар.
Припев
Бар шакаллар, ач шакаллар.

                10.08.2007


Рецензии