Милiсть Твоя!

Милість Твоя нескiнченна
Вона тече з неба, мов гiрна рiка
В неї е сила, вона позбавляе втомлених вiд смутку ,I лиха
Наповнюе радIстю, I миром вiдкритi серця
Вона така лагiдна, мила
Немов рiдна неня ,яка кохае, i пестить свое немовля
Вона цiннiша вiд золота, i срiбла
I навiть морська перлина,
Неможе з нею зрiвнятись в красi
Вона мов зiрка, яка не згасае,  сяе у небi
Нам допомогае в життi свiй хрест нести.
Щоб ми ,на тернистому шляху, зумiли всi труднощi перемогти,
Її неможливо за грощi купити
Її повинно з вiрою, як дарунок прийняти
Вiд нашого Батька- Небесного Творця!
Господи, я дякую щiро ,вiд всього серця
За милiсть Твою ,яка дае нам вiчне життя!


Рецензии