ЛЬьйЕ б

ЛьлиСА__ (Б)аЗИ!??___льь-ййеВА

   = хху-ДО!___Ш_шшшни_к....

а "МЯ!__ссо..ТРУ___пппы"

   = ДО!?__З
          -СЬьсьти-ЖЭ??___нььйя

      - В..
      
  "ВЭ? - ДЭ? - ЭН? - ХЕ"!!___

    пьпиА__Р/ссаПО!___ж_жжни_К

....
/ккаК  СА_льльЖже-НИ!!!___ццы

   = ЛИ__(!)Т*.

     -сЬ_сввиРЬьь-ШЕ___нььньййя


ф/п

/ййЯ__к..квви
    ЛИ!____ккаМУ!__ппа
        СТУ____
  МЯ__ххкка
        г__ннУ__ссоммм
 А

   брра

      СТУ_____/

*- ДА!__
   йиСТО(!)___рььрий
      НЕ!-зза-БУ!!!___дьдьдиммм
           НО!__
 -нне ЛО!_____ШЬшшшь
      ннаСКО__ффф
           нна..БЛЮ!___дде (!)
    


Рецензии