Свой крест. украинский

У кожної людини  своя доля,
З народження дарована з небес.
Її змінити – це не наша воля,
Повинен кожний нести власний хрест.

У кожної людини є свій біль ,
Причини сліз  та граблі на дорозі.
Свої страхи та різні  почуття,
Відчути біль чужий ніхто не в змозі.

Кохання, щастя в кожного свої,
Є  віра, що в житті допомагає,
Та Ангел- охоронець  що завжди,
Нас береже  та  крилами вкриває.

Ми бережемо та несемо власний хрест,
А труднощі в шляху нас не лякають.
Від Бога звістку ми  чекаємо з небес,
Яскраві зорі  де вночі нам сяють.
 

Украинский вариант стихотворения "Свой крест"© Copyright: Ириша65, 2021
Свидетельство о публикации №121031604757


Рецензии