Залишимось друзями

Ти сказала, що не любиш
І що симпатія все це.
То чому завжди так губиш
І ховаєш своє лице?

Що таке? Що трапилося?
Я люблю, а ти не любиш.
Так, кохання спізнилося.
Скоро ти мене забудеш.

Ні, тебе я не забуду,
Буду пам'ятати слово,
Губи пам'ятати буду,
Згадувати буду знову.

Я весь час хочу до тебе.
Що так сталося між нами?
А ти згадуй хоч про мене
І залишимось друзями.


Рецензии