Думки

( Відповідь Г. Васяновичу )

Дивлюся я у небо і на зорі
Та й думаю звідкіль КОРОЛЬ прийде,
Не видно ще його на видноколі,
Та вірю, що дорогу він знайде.

Не знаю чом КОРОЛЬ так забарився,
Хоч з міста Лева є дороги шмат,
Та й вірю, що ніде не заблудився,
І зустрічі він буде дуже рад.

Усе життя в думках перегортаю,
Змальовую картини, що були,
За КОРОЛЯ я віри не втрачаю,
Бо всі думки до нього лиш вели.

А поки що лиш в небо я дивлюся,
З думками я назустріч вже іду,
Й за цю дорогу Господу молюся,
І нею з КОРОЛЕМ колись піду.

15.03.2021 р.


Рецензии