З 8 Березня!

Дозволь мені сьогодні привітати
Тебе зі святом квітів та Весни -
З жіночим днем! Та щиро побажати,
Щоб райдужними бУли твої сни!

Хай ранок твій почнеться з поцілунків
І теплого промінчика в вікні!
Із усмішок та квітів, подарунків
І пісні, що лунає в далині!

Нехай кохання викличе сп’яніння,
Дасть крила для польоту в височінь
Від насолоди, щастя, розуміння,
До недосяжних райських володінь!

Хай зорепад здійснить твої бажання
Та низку потаємних світлих мрій!
Втілить в життя надії, сподівання –
Ти тільки вір, чекай, твори та дій!

Нехай тебе оточує турбота
Батьків, сім'ї, коханих та колег!
Хай радість принесе тобі робота.
А друзі будуть, наче оберег!

Того тобі бажаю я натхненно,
Що є найвищим прагненням буття -
Щаслива будь!!! – навічно, нескінченно,
Крокуючи дорогою життя!


Рецензии