Бабы- пауки

Они завязли в паутине
Без веских уж на то причин
Клеймят, ругают,оскорбляют
Славянских, русских всех мужчин,
Как пауки и копошатся,
И паутину вьют и вьют,
Нас алкашами обзывают,
Помои постоянно льют,
Опутывают паутиной,
Кидают грязи в нас комки,
На оскорбления и насмешки
Они вообще всегда падки!
А как в других вообще все странах?
И там наверное вражда?
Откуда знать? Возможно нашим лишь
Только свойственна она!

Баби- павуки
Вони загрузли в павутині
Без вагомих вже на те причин
Таврують, лають, ображають
Слов'янських, російських всіх чоловіків,
Як павуки і копошаться,
І павутину в'ють і в'ють,
Нас алкашами обзивають,
Помиї постійно ллють,
Обплутують павутиною,
Кидають бруду в нас грудки,
На образи і глузування
Вони взагалі завжди ласі!
А як в інших взагалі все країнах?
І там напевно ворожнеча?
Звідки знати? Можливо нашим лише
Тільки властива вона!

Бабі- павукі
Яны затрымаліся ў сеціве
Без важкіх прычын
Яны кляяць, лаюць, абражаюць
Славянскі, рускі ўсе мужчыны,
Як павукі, якія снуюць вакол,
І сетка круціцца і круціцца,
Нас называюць п'яніцамі,
Шлам пастаянна льецца,
Заблытаўшыся ў сеціве,
Кідаючы бруд на нас камякамі,
На абразы і кпіны
Як правіла, яны заўсёды смачныя!
А як увогуле ў іншых краінах?
І ёсць, напэўна, варожасць?
Адкуль ты ведаеш? Можа, толькі нашы
Толькі гэта ўласціва!


Рецензии