Спогади

Спогади вкриє зима...
Мурахи по тілу, біжать кудись та біжать
Ти вдома сидиш біля вікна
Засмучений і пляшка вина, вже пуста...

Чому? Ти спитаєш. Чому? настала зима...
Чому сніг не тане? Отже, за вікном вже весна.
Чому? ти кохаєш Того, хто тебе не коха.
А в серці палає вогонь, він спалить тебе дотла...

Спогади спогади, у твоїй голові...
Питання є серед них, всі без відповіді.
Час так швидко іде, його ніщо не спинить
Навіщо сонце встає, коли вона спить...

Чому? Ти спитаєш. Чому? настала зима
Чому сніг не тане? Отже, за вікном вже весна.
Чому? ти кохаєш того, кого вже нема
В серці палає вогонь, він спалить тебе дотла...


Рецензии