Любити...

Ти знаєш, татку, а любити важко...
Не те, щоб на душі боліло. Ні.
Кохаю так, що справді до мурашок.
Нас пробують на справжність почуттів.

Роз'єднують незримою стіною,
Торкають струн тонесеньких душі,
Будь ласка, лиш скажи, що ти зі мною,
Так само, як зі мною завжди Він.


Рецензии
Настя! Умирает тело, а душа живёт вечно! Не грусти! Все родные всегда с нами; - всё видят, всё знают!!!

Геннадий Анненков 68   25.03.2021 13:44     Заявить о нарушении