У пошуках шляху до мрiй

Пальто із фланелі. Високі ідеї.
Приземлення. Теплий напій.
Дивитись у стелю. Думки-каруселі.
Стратегія. Зміст і план дій.

Одні потаємні, живуть в сьогоденні-
Шлагбаум відкрито, лиш дій!
А інші студені, як полюс південний
Натхненні Пегасом стихій.

Останні химери. Розбиті рожеві.
Ривок - і досягнена ціль.
Хай кожен проводить свої паралелі.
У пошуках шляху мрій.


Рецензии
У нормальных людей вся жизнь - поиск! Настя, как жизнь молодая?!
Заходи в гости!Правда я сейчас сачкую - пишу очередную картину!

Геннадий Анненков 68   25.03.2021 13:49     Заявить о нарушении